VÅR IDé

Bring your own — be yourself

VÅR IDÉ I SIN HELHET


Vår idé med Ladan i Lickers är att erbjuda en unik lokal som har flera funktioner för exempelvis kreatörer av musik eller film, författare, produktionsteam eller andra mindre grupper som under en begränsad tid vill byta miljö och låta sig inspireras av närheten till havet, naturen – och tystnaden.

Detsamma gäller för den som vill njuta av semester med familjen eller umgänge med goda vänner, workshops, konferenser eller ledningsgruppsmöten – allt i det lilla formatet.

Faciliteter – teknik

Det finns ett fullutrustat kök, bastu, tvättmaskin och torktumlare. Det stora rummet har till stora delar full takhöjd och är akustikberäknat av Audio Data Lab som ligger bakom byggnationen av ett flertal av landets musikstudios, kontrollrum och konsertsalar. Ljudanläggningen är anpassad och inmätt för rummet och både ljud och ljus i lokalen styrs via ett ”Control4”-system. Alla rum inkl. bastu, badrum och sovrum har patchar för ljud och kan länkas med en central box i väggen i det stora rummet. Naturligtvis finns Wifi via fiber, TV, konferensutrustning etc.

Övernattningsmöjligheter

På loftet finns två sovrum som rymmer totalt fyra övernattande. Det finns gott om ytterligare övernattningsmöjligheter alldeles i närheten, dels i stugor på Campingen dels på Stenkyrka Mejeri eller Vandrarhemmet i Stenkyrka.

Service

Vår idé är att kunna erbjuda fullservice under er vistelse här. Vår idé om fullservice är att allt det ni önskar skall finnas i kylar, frysar och skafferier när ni kommer. Blommor på bordet, frukt i fruktfatet och bastuöl på kylning, allt efter överenskommelse. Vi kan även erbjuda RIB-turer. Kontakta oss så berättar vi mer.